top of page

Curs d'Esplai

GRANS ACTIVITATS

A més a més dels dissabtes a la tarda, durant el curs d'esplai es realitzen moltes activitats en dates especials. En aquesta secció hi trobareu la informació dels esdeveniments més importants

*Si feu click en l'enllaç obtindreu tota la informació

Castanyada
CASTANYADA

Quan arriba la tardor, donem la benvinguda a la castanyada. Des de l’Esplai i el Centre Diari organitzem una activitat social a la plaça de l’ajuntament on muntem una petita parada de castanyes. Amb aquesta parada nens, joves i monitors, estem tota la tarda al acabar l’horari escolar venent castanyes. Tots el diners que es guanyen van destinats a reduir el preu de les properes colònies d’estiu.

 

Enguany, el 27 i 28 d'octubre tindrem dos paradetes:

- Plaça Abat Oliva, al centre de la ciutat, una de les poques parades que hi ha a la nostra ciutat per vendre les castanyes recent fetes!

- Esplai, juntament amb l'AMPA de l'escola Saltells, que faràn un túnel del terror al nostre esplai, nosaltres també tindrem una paradeta per fer l'espera a l'entrada més amena!

Us esperem!!

Excursions
EXCURSIONS

A vegades se’ns fa massa curta la tarda d’esplai i no podem evitar preparar excursions que  ens permetin gaudir d’un dia sencer al costat dels nois i noies d’esplai. A més és una oportunitat per a conèixer a més infants i joves del poble.

 

A l’apartat Multimedia podeu trobar fotos de tots els indrets que hem visitat.

Excursions de grups

A més a més, des dels diferents grups de l'esplai, s'organitzen sortides i excursions... inclús algun cap de setmana!

En aquest apartat trobareu les inscripcions que ens han arribat dels grups d'esplai.

NANS: P3 - P4 - P5

HOBBITS ALBS: 1er - 2on - 3er Primària

HOBBITS FORTS: 4rt - 5è - 6è Primària

ELFS: 1er - 2on - 3er ESO

ARAGORNS: 4rt ESO - 1er - 2on BATX

EMOTION.jpg
sKATING.jpg
TIBIDABO.jpg
PLANETA MÀGIC.jpg
CAP INSCRIPCIÓ DISPONIBLE
Pessebre Vivent
PESSEBRE VIVENT

Any rere any, ben a prop del dia de Nadal i per finalitzar de la manera més dolça el primer trimestre d’esplai, representem el Pessebre Vivent.

 

És un dels moments més màgics del curs perquè després dels dies i hores de preparació tan per part dels pastorets, i dels àngels cantaires com dels reis, els caminants i personatges com Josep i Maria, arriba el moment de pujar al escenari i posar tot el cor en fer-ho bé.

 

La recompensa és molt gran!

 

Aquest 2023, el Pessebre es realitzarà el diumenge 17 de desembre a les 18.00h a la plaça de l'esplai i ens citarem a tots i a totes per a recordar i rememorar el naixement de  Jesús.

 

Els assajos de l'actuació inicien durant el mes de novembre i desembre!!

Pessebre 2.jpg
Pessebre 1.jpg
Cavalcada dels Reis
CAVALCADA DE REIS

El moment culminant del Nadal arriba amb la Cavalcada de Reis. Cada 5 de gener comencem el camí cap al Parc Tecnològic amb un trailer de 8 metres carregat de nois i noies, monitors/es, caramels, il·lusió i ganes de passar-ho bé.

 

És curiós com aquella tarda de gener tan freda es converteix en un moment ben càlid, ens transformem en uns incansables tiradors de caramels i donem testimoni durant tot el recorregut de la diversió i alegria que caracteritza als infants i joves de l’esplai del Roser.

 

DADES 2020

Convertim el camió en una pista de gel on tant els Reis Mags com els camells s'ho passaràn d'allò més bé mesntres patinen!

 

- Disfressa: Gorro de llana

- Preu:

    Per a membres d'esplai i Casal de Nadal inclós a la quota

    6€ per a no membres d'esplai.

- Places màximes: 35 infants/joves

- Edat mínima: Cursant 1r de primària

- Hora de quedada: 16.30h a l'esplai el dia 5 de gener.

 

- Com inscriure's en la cavalcada?

 

La inscripció ha de fer-se de mode presencial en horari on els monitor/es de l'esplai hi estiguin.

Obertura d'inscripció per membres d'esplail: 17 de desembre

Obertura d'inscripció per membres de casal de Nadal: 27 de desembre

 

A partir del 31 de desembre s'hi podràn apuntar els participants independentment si són d'esplai o no. Un cop arribem als 35 participants, es tancaràn les llistes per ordre d'inscripció.

Cal tenir omplert:

- Fitxa de Cavalcada 

- Fitxa d'Ajuntament

1.jpg
2.jpg
3.jpg
ecomarxa
Sant Jordi
MD de l'Alegria
Roser de Maig
Troca Jove
ECOMARXA

Des del Club Marxa Nòrdica de Collserola i la Fundació Roser de Maig s'organitza anualment (durant el mes de març) una activitat saludable i benefica, l'Ecomarxa.

 

Des de l'esplai ens animem a participar en l'organització d'aquesta, col·laborant tant en la preparació com la posta en escena.

 

Aquesta activitat recull beneficis econòmics importants que van destinats al projecte de beques de l'esplai que, com sabeu, és una aposta que cada cop ampliem més.

Podreu trobar tota la informació actualizada en la web de l'activitat: ecomarxa.cat

SANT JORDI

Una activitat tan popular com aquesta no podia faltar l'esplai.

 

Organitzem diferents parades per tota Cerdanyola amb la finalitat de vendre llibres de segona mà i roses juntament amb diferents manualitats per tal de recaptar molts diners que aniran destinats a beques d'estiu dels nens i les nenes, en concret per ajudar als més desfavorits que volen marxar de colònies.

Procurem obtenir el màxim d'ingressos i així intentar becar a tots els infants i joves que ho necessiten.

 

La primera edició al 2015 vam aconseguir: 996,66€

La segona edició al 2016 vam aconseguir: 873,65€

La tercera edició al 2017 vam aconseguir: 1540,86€

 

Tan si ets infant com familiar esteu tots convidadíssims perquè recordeu que quants mes siguem mes parades podrem muntar i mes diners recaptar! 

 

Us esperem el 23 d’abril!

St Jordi 2.jpg
MARE DE DÉU DE L'ALEGRIA

El dissabte després de Setmana Santa (Dissabte de pasqua), també és un dissabte molt important, doncs és la festa de la Mare de Déu de l’Alegria (patrona dels esplais).

 

Aprofitant aquest gran dia els mes grans de l’esplai que ja han complert els 18 anys pugen a formar part de l’equip de monitors.

 

Durant el curs d’esplai han estat preparats per poder assolir les tasques de monitors/es i coneixen les principals eines de preparació, realització i avaluació. Per això ha arribat el moment de decidir seguir al esplai amb una altre tasca, una tasca més compromesa però igual d’enriquidora.

Aquest dia tant els joves d’Aragorns preparats com les noves incorporacions accepten seguir al esplai com a monitors/es i d’aquesta manera facilitar el relleu d’altres monitors/es que han decidit tancar aquest període de monitoratge.

Us convidem a tots/es a participar d’aquesta cerimònia en un dia tant especial!!!

 

Aquest any, serà el dissabte 6 d’abril!

MDA1.jpg
MDA2.jpg
ROSER DE MAIG

Si hi ha alguna festa nostra de veritat és aquesta.

 

El Roser de maig és moment de celebració a l’esplai i a la parròquia ja que té el nom per la Mare de Déu del Roser, la nostre patrona.

 

Actualment aquesta festa s'ha fet tant gran que ja és festa major i la més important de la ciutat. A més a més, sempre coincideix amb un altre dia especial , el dia de la Mare.

Fins i tot, l'any 2019 el nostre esplai i d'altres entitats vam ser pregoners de la festa, per tal de celebrar els diferents aniversaris d'aquestes! Nosaltres ja en tenim 25!!

WhatsApp Image 2019-02-07 at 23.59.38.jp
Roser de Maig2.jpg
TROCA JOVE

És una trobada de cap de setmana de joves i adolescents de 3er ESO fins a 2n batxillerat que es realitza cada any arreu del territori català.

 

Diferents esplais tota Catalunya ens reunim per fer diferents activitats i viure una experiència única de convivència.

 

Al voltant d’una temàtica molt quotidiana i propera entre els joves aconseguim endinsar-nos en un món on els esplais tenim un paper clau!

 

La propera TrocaJove s’hi realitzarà a ...

Papiskada
PAPISKADA

Es una trobada de totes les famílies per finalitzar el curs, cada any la trobada gira al voltant d’una temàtica diferent . Els últims anys hem viscut temàtiques com la festa de blanc o sopar de gala. En aquesta trobada fem jocs per famílies, joves o infants ja sigui per separat o tots junts. Una vegada finalitzades totes les activitats organitzades, recopilem tots els moments viscuts durant aquell any amb una passada de fotografies i prepararem un sopar, en el qual totes les famílies donen una mica d’elles i porten sopar per compartir entre tots.

La papiskada no té un horari com cada dissabte, aquest dia ens trobem tots/es a les 18.30h i fem l'activitat conjunta amb tota la familia, enllaçant-lo amb el sopar de comiat

Papiskada2.jpg
bottom of page